Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Agenda

Het Wapen van Oostzaan is beschikbaar als locatie voor al uw feesten en partijen. Uiteraard organiseren wij zelf ook regelmatig een leuk thema-diner, gezellige lunch, proeverij of live-muziek. Op deze pagina vindt u de informatie.

 

1 JUNI GAAN WE WEER OPEN!

Na noodgedwongen 2,5 maand gesloten te zijn geweest mogen wij jullie eindelijk weer ontvangen bij het Wapen. Met een nieuwe chef, David, gaan wij jullie weer verwennen met heerlijke wereldse gerechten en bijpassende wijnen. Hopelijk werkt het weer mee en kunnen jullie ook weer genieten van ons ruim opgezette terras waarbij we alle regels omtrent de 1,5m samenleving handhaven. Het begint nu echt te kriebelen, wij hebben er zin in! Reserveer dus nu uw tafeltje en tot snel!

Groeten, Pascal.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren