Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Agenda

Het Wapen van Oostzaan is beschikbaar als locatie voor al uw feesten en partijen. Uiteraard organiseren wij zelf ook regelmatig een leuk thema-diner, gezellige lunch, proeverij of live-muziek. Op deze pagina vindt u de informatie.

 

!KERMIS! VAN 6 - 9 Augustus

Een lichtpuntje! De kermis gaat door! van donderdag 6 t/m zondag 9 Augustus zal de kermis in Oostzaan plaatsvinden. Wij gaan uit van heerlijk weer, dus dat wordt lekker op het terras hangen! Om de maatregelen goed te kunnen naleven zal het terras afgezet worden en is spontaan aanschuiven er dit jaar niet bij. Maarr een feestje gaan we er uiteraard wel van maken! We houden je op de hoogte van de plannen via deze site en facebook.

Tot snel!

Openingstijden

momenteel gesloten

Het Wapen van Oostzaan
Copyright © 2021 Het Wapen van Oostzaan
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren