Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over ons

Welkom bij Brasserie Het Wapen van Oostzaan!

Met Het Wapen hopen we een totaalfunctie te vervullen in het mooie dorp Oostzaan, waar je heerlijk kunt eten en drinken maar ook grote mijlpalen en feesten kunt vieren. Op een plek die de historische locatie en geschiedenis van het dorp benadrukt. Waar je rustig van een goede kop koffie kunt genieten, met de familie een spelletje kunt spelen of kan borrelen in de zon op het grote terras. Pascal en Susanne runnen Het Wapen met veel enthousiasme en worden daarbij geholpen door een geweldig team. Chef-kok Nick en Sous chef Paschalis zorgen voor een uitgebreid, vaak wisselend menu. Geniet van eerlijk, veelal lokaal comfort food van hoge kwaliteit en een uitgebreide wijnkaart. 

 

Ook vinden wij het ontzettend leuk om voor onze gasten een passende ervaring te organiseren. Zo hebben wij laatst een spectaculair diner gecaterd in de kerk van Oostzaan. Wij denken graag mee over de juiste invulling van uw evenement, feest, diner of borrel! Van alles is mogelijk en informeren kan natuurlijk altijd. Mail hiervoor naar info@hetwapenvanoostzaan.nl of bel naar

075-6844109.

 

Openingstijden

Woensdag t/m Zondag: 12:00-23:00

keuken sluit om 21:00

Het Wapen van Oostzaan
Copyright © 2023 Het Wapen van Oostzaan
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren