Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Direct Reserveren

Beste Gasten, een update over de huidige regelgeving vind u hier onder.

Vergeet niet dat u altijd welkom bent! 

Als u gezond bent kunnen we u ook in het restaurant zelf alsnog registreren.

Op onze menukaarten en bij de entrees vind u een qr code die eenvoudig te scannen is en waarmee u zich online kunt registreren. Wilt u meer duidelijkheid of heeft u vragen? Bel ons gerust. Tot snel!

Richtlijnen overheid:

De horeca moet voor binnen én buiten, ongeacht de omvang van de horecagelegenheid, werken op basis van reservering (vooraf of aan de deur), een gezondheidscheck zonder registratie van antwoorden, het toekennen van een vaste zitplaats (placering) aan een tafel of aan de bar en verplicht vragen om contactgegevens van bezoekers. De geregistreerde naam en contactgegevens mogen uitsluitend worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek door de GGD en op verzoek van de GGD. Dus niet voor marketingdoeleinden zoals een nieuwsbrief. De gegevens worden na 14 dagen vernietigd.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren