Functieomschrijving
Ben je op zoek naar een functie als zelfstandig werkend (chef-)kok en wil je werken in een ruim opgezette keuken, op de mooiste plek in Oostzaan, in een klein en gezellig team? Beschikbaar per direct of vanaf Mei 2021? Lees dan snel door!
Brasserie het Wapen van Oostzaan is gevestigd in het oude gemeentehuis en wordt gerund door een klein team. We serveren lunch en diner, ontvangen veel groepen en hebben een groot terras voor de deur. De kaart verandert regelmatig en is een prettige mix van stijlen. Er is ruimte om jouw ideeën en inbreng ook daadwerkelijk op de kaart te laten komen. Parkeren is gratis en de bus stopt voor de deur.
Taken en verantwoordelijkheden
In de functie van zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden (mise en place), voorbereiden van de menukaart volgens recept en planning. Ook ben je creatief en heb je plezier in het koken. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de voorraad van de horecabenodigdheden in de keuken. Je onderhoudt de keuken en maakt de werkomgeving schoon. Hierbij hanteer je de hygiëne-regels conform HACCP. BHV en een certificaat Sociale Hygiëne zijn een pre.
Stuur je motivatiebrief en cv mee.
Enthousiast, gespassioneerd en team-player zijn woorden die passen bij jou!
Heb je interesse in de functie? Wil je nog meer over ons weten en zien? Kijk op www.hetwapenvanoostzaan.nl. Wij zijn enkel geïnteresseerd in super gemotiveerde kandidaten die streven naar een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn.
Kwalificaties en vaardigheden
Sociale hygiëne
BHV
Gedreven
Enthousiast
Leergierig
Zelfstandig
Team-player
Creatief
Arbeidsvoorwaarden
Bereid om avonden en in het weekend te werken
Full-time
Salaris afhankelijk van ervaring
Soort dienstverband: voltijd/deeltijd
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd
Salaris: €2.200,00 tot €2.750,00 /maand
Licentie en/of certificaat:
HACCP, Sociale Hygiëne (Aanbevolen)
Leermeester cretificaat is een pré, aangezien we een fijne leerling hebben die we graag willen behouden!
Taken:
Bereid de gerechten op de juiste manier en op tijd voor
Volg vaste instructies met betrekking tot recepten en presentatie
Gebruik de keukenapparatuur op een efficiënte en veilige manier
Hou de keuken netjes waar hygiëne voorop staat
Help met het schoonmaken en organiseren van de keuken en apparatuur
Vul items bij tijdens je shift
Je houdt je aan alle codes voor sanitaire voorzieningen en voedselproductie
Aanvullende taken:
Menu planning
Inkopen doen
Bijhouden van voedsel temperatuur
Rapporten opstellen
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Vakantiegeld
Pensioen
Reiskostenvergoeding